Möt vår digitala specialist Kim Wigforss

April 18, 2021

Efter en tids föräldraledighet är nu vår digitala specialist Kim Wigforss tillbaka. Från mammabubblan till coronabubblan ville vi höra hur det är att vara tillbaka på jobbet.

Kim Wigforss MK

Hej Kim, välkommen tillbaka från mammaledigheten, hur känns det?

–Det känns superkul! Overkligt på ett sätt att lämna mammabubblan men samtidigt väldigt roligt och spännande att komma tillbaka.

Vad ser du fram emot 2021?

–Att det förhoppningsvis lättar lite snart på alla restriktioner så man kan få börja umgås som vanligt igen. Känns konstigt att inte kunna träffa sina vänner, kollegor och kunder som man brukar.

Vad är största utmaningen med ditt jobb idag?

–Just nu är det klart att pandemin sätter sina spår och det i sin tur ställer högre krav på den digitala marknaden. Därför tror jag att det är väldigt viktigt att följa med i hur marknaden utvecklas och att ständigt hitta nya lösningar och upplägg för våra kunder.

Vad har du på gång just nu?

–Privat ska jag flytta och påbörja en totalrenovering vilket blir en ny erfarenhet för mig, sedan när det kommer till jobbet handlar det om att komma tillbaka in i matchen igen.

När du tänker tillbaka på Mediekompaniets resa, vad är du mest stolt över?

–Jag tycker det är svårt att välja en sak att vara mest stolt över. För mig är vår Content- och Insightavdelning och hur båda dessa avdelningar har utvecklats, något jag är extremt stolt över. Sedan måste jag säga att jag varje dag imponeras av mina kollegor. Att vi blev Årets Säljorganisation 2020 är ett fint bevis på allt hårt arbete som samtliga på Mediekompaniet lägger ned.

Kontakta Kim Wigforss här:

Relaterade artiklar