Därför är vi Årets sälj­organisa­tion

December 14, 2020
Mediekompaniet-årets-säljorganisation-2020

Mediekompaniet utsågs till Årets säljorganisation på Stockholm Media Week den 3 december som i år sändes digitalt. Utmärkelsen ges årligen ut av en namnkunnig jury bestående av representanter från svenska mediebyråer.

Juryns motivering:

”De är gänget bakom definitionen på tå. De väntar runt hörnet redo att hjälpa till innan man har hunnit ställa frågan. De är proffsiga och utgår från den specifika kunden, dess unika behov och utmaningar i fokus. De tillhandahåller digra undersökningar och rapporter, allt för att underlätta, optimera och maximera mediebyråernas arbete för annonsörens räkning. De är flexibla och lösningsorienterade. De gör allt för att driva affären i mål. Årets säljorganisation är helt enkelt den partner som lyfter oss mediebyråer till en högre nivå.”

Mediekompaniets försäljningsdirektör Martin Irborg var med live på länk under utmärkelsen:

 –Det är så jäkla kul, det jublas här på vår kant. Vi har haft ett kundfokus och satsat på rapporter i flera år och nu de senaste åren har det verkligen kommit ut på ett bra sätt till marknaden. Våra studier är för oss ett verktyg som gör att vi som säljorganisation blir relevanta ute hos kund.

För att nomineras i kategorin Årets säljorganisation ska aktören uppfylla följande bedömningskriterier:

”För att nomineras i Stockholm Media Awards kategori Årets Säljorganisation skall man som ett medieföretags säljorganisation ha skapat stor nytta för sina annonsörer, samt underlättat och förstärkt mediebyråernas arbete. Man skall som säljorganisation ha utfört sina uppdrag över tid, på ett innovativt, effektivt och kundvänligt sätt.”

Mediekompaniet har under 2020 stärkt sin marknadsposition genom ett nytänkande säljarbete, menar Anders Sjösten, VD.

 – Jag kunde inte vara mer stolt över alla våra medarbetare som dag ut och dag in gjort sitt allra yttersta för att ge våra kunder bästa tänkbara service, know how och vägledning. Allt detta under ett historiskt år som inte liknar något annat. Ett pris som det här, som branschen själva utser, visar på den relevans som vi har, liksom hur viktiga våra kanaler är i tider som dessa. Jag ser det som ett glasklart kvitto på att lokal nyhetsmedia står sig i konkurrensen, säger Anders Sjösten.

Under torsdagskvällen planeras det storfirande bland Mediekompaniets anställda, men coronatider sätter så klart ramarna. Martin Irborg beskrev det så här under prisutdelningen:

 –Nu ska vi fira hela organisationen tillsammans – i Teams.

I ÅRETS JURY:

Tävlingskategorin Årets Säljorganisation utses av en jury bestående av mediebyrårepresentanter som har daglig kontakt med medieägarnas säljorganisationer.

Nicklas Grundström          IUM

Catharina Kinberg             Hear

Henrik Mathiesen              PHD

Lars Molnar                        DNA

Relaterade artiklar